opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Smokefriends E-liquids 

Sinds 2012 produceren wij onze eigen e-liquids in Duitsland. Onze E-liquids staan bekend om de enorme smaakbeleving, maar vooral ook door de extreem hoge kwaliteit. Het assortiment blijft eindeloos doordat we continu nieuwe smaken blijven ontwikkelen.

  • Smokefriends E-liquid wordt geleverd in 10ml LDPE kunststof flesjes.
  • Etikettering volgens huidige wetgeving TPD2
  • 10ml LDPE flesjes zodat de E-liquid 100% zuiverheid en smaak behoudt, in tegenstelling tot PET flesjes waarbij de E-liquid bestandsdelen op zou kunnen nemen van het kunststof.    
  • Alle flesjes zijn voorzien van een kinderveilige sluiting & verzegeling. 
  • Verzegeling direct na het afvullen dit garandeert de zuiverheid & qualiteit van de inhoud.
  • Perfecte smaak & dampontwikkeling
  • Nicotine gehalte: 0mg /  3mg / 6mg / 9mg / 12mg / 15mg / 18mg
  • Originele Smokefriends Technologie & Rezepture
  • Qualiteits Management

Smokefriends

Er zijn honderden verschillende typen en modellen e-sigaretten verkrijgbaar maar wij hebben alleen de producten toegevoegd waar wij als fanatieke gebruikers zelf voor 100% achter staan. Ons doel is dan ook een goed product te verkopen met uiteraard een goede service, advies en garantie. Mocht u er toch niet uitkomen kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Winkels

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat u dan vrijblijvend informeren en adviseren in een van onze winkels. Waar u in alle rust het elektrisch-roken mag ervaren en beleven. Wij zoeken met u naar de juiste e-sigaret maar vooral naar de juiste e-liquid die de drang naar de gewone sigaret wegneemt.

Hierdoor is de kans van slagen vele malen groter .......

Disclaimer

Heeft u vragen, opmerkingen of bent u niet tevreden met het geleverde product? Neem dan contact met ons op: +31(0)653-182037 Raijmond Verwijst. Smokefriends is in geen geval aansprakelijk voor enige vorm van schade aan materialen, mensen of huisdieren bij gebruik van een elektrische sigaret.

Gebruiksvoorwaarden van de site:

Het gebruik van deze site is onderworpen aan de hierna opgenomen algemene voorwaarden. U wordt geacht hiervan kennis te nemen. Deze site (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.

Intellectuele eigendomsrechten:

U heeft het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de site.