Geen producten (0)
 

Aspire PockeX

€ 32,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 287-509
Omschrijving

Aspire PockeX Pocket AIO

Deze Aspire PockeX AIO is een e-sigaret van een handzaam formaat, namelijk een kleine 12cm. De Aspire PockeX AIO bestaat uit één geheel wat hem makkelijk in gebruik maakt. Daarbij is hierdoor de kans op lekkage kleiner en het bijvullen met e-liquid makkelijker omdat dit eenvoudig via de bovenkant mogelijk is. De Aspire PockeX AIO is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en wit.

 

ASPIRE POCKEX TANK

De 2ml tank is onderdeel van de e-sigaret en is bevestigd aan de batterij middels een rubberen O-ring. U hoeft voor zowel het bijvullen als het vervangen van de atomizer (coil) de tank niet van de batterij te halen.  In dit geval draait u de bovenste ring los van de tank waardoor ook de U-tech atomizer uit de tank komt. Als deze bovenste ring met de U-tech atomizer is losgedraaid kunt u de tank bijvullen met e-liquid tot het streepje.  

 * Let op: Wanneer u een coil voor het eerst gebruikt in de Aspire PockeX Pocket AIO is het belangrijk om de e-liquid 10 tot 15 minuten in te laten trekken. Hierdoor gaat de coil langer mee en voorkomt u dat er in het begin een brandige smaak ontstaat.

De tank is gemaakt van RVS met Pyrex glas waardoor een zuivere smaak gegarandeerd is. Het ronde Delrin mondstukje zorgt ervoor dat deze tijdens het dampen niet te heet wordt. Dit mondstukje is afneembaar zodat u deze eventueel kunt vervangen voor een ander mondstukje van bijvoorbeeld een ander materiaal.

 

ASPIRE POCKEX BATTERIJ

De batterij van de Aspire PockeX Pocket AIO heeft een capaciteit van 1500mAh met één grote vuurknop. Het opladen van de batterij gebeurt met de meegeleverde Micro USB kabel. U kunt de batterij aan- en uitschakelen door 5x snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. (binnen 1-2 seconden)

 

INHOUD VAN DE SET

1x Aspire PockeX Pocket AIO
2x 0,6Ω Aspire U-tech PockeX Atomizer 
1x Tank tube
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

SPECIFICATIES

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 117,7mm
Diameter 19,7mm
Aansluiting Micro USB

 

Ook interessant

€ 29,95
€ 42,95
€ 32,95